Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Vecinii asistentei de la ATI Sibiu au chemat poliția în seara conflictului

Vecinii asistentei de la ATI Sibiu au chemat poliția în seara conflictului

Conflictul între vecinii asistentei din Loamneș, care lucrează la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu și membrii familiei acesteia a izbucnit în seara zilei de 4 aprilie, iar unul dintre vecini a chemat organele de poliție. Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat conflictul, iar potrivit acestora, nu s-au impus măsuri de sancționare.

„În seara zilei de 4 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină pe raza localității Loamneș în vederea aplanării unei situații conflictuale. La fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane, vecini într-un bloc de pe raza localității amintite, nemulțumite de faptul că o femeie, cadru medical care își desfășoară activitatea într-o secție ATI, a ales, ca măsură de precauție, să locuiască separat de familie, într-un apartament din imobilul respectiv, apartament pe care femeia îl deține în chirie. Prin discuțiile purtate cu cei de față, starea conflictuală a fost detensionată. Nu s-au impus măsuri de sancționare”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. Puteți citi cazul asistentei în „Asistentă la ATI Sibiu alungată de vecini pentru că lucrează cu bolnavi COVID-19” și reacțiile autorităților în materialul „Cazul asistentei hărțuită de vecini. Cum se disculpă aceștia, ce spun autoritățile și specialiștii. ”Am colege care nu sunt primite în autobuz pentru că lucrează în secția de ATI”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus