Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Autoritățile au aplicat 195 de sancțiuni, în 24 de ore, pe raza județului Sibiu

Autoritățile au aplicat 195 de sancțiuni, în 24 de ore, pe raza județului Sibiu

Autoritățile sibiene continuă misiunile specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii infecțiilor cu coronavirus. 195 sancțiuni au fost aplicate doar ieri, pe raza județului nostru, majoritatea fiind pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Potrivit raportului transmis de Prefectura Sibiu, 187 de polițiști sibieni, 110 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 66 de polițiști locali au desfășurat ieri 126 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei au fost aplicate 195 de sancțiuni în valoare de peste 340.000 lei, dintre care 168 de sancțiuni, în valoare de 300.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Totodată, 52 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 784 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fără a fi identificate persoane care nu au respectat măsura izolării. Șase societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 2 ani

Sper ca banii se duc la sănătate, nu la alți bugetari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus