Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Control judiciar pentru un tânăr care a intrat cu forța în locuința fostei iubite și a amenințat o altă persoană

Control judiciar pentru un tânăr care a intrat cu forța în locuința fostei iubite și a amenințat o altă persoană

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii din Agnita, apoi pus sub control judiciar, după ce a încălcat un ordin european de protecție, a intrat fără drept în casa în care locuiește fosta iubită și l-a amenințat pe proprietar.

Tânărul, din satul Coveș, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita sâmbătă. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare, transmit reprezentanții Poliției Județului Sibiu.

„În fapt, la data de 2 aprilie, în jurul orei 22:30, bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul în care locuiește fosta concubină, ar fi amenințat proprietarul cu acte de violență și s-ar fi apropiat de fosta concubină, o tânără în vârstă de 20 de ani, la o distanță mai mică de 30 m, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Agnita la data de 06.03.2020”, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, unitatea de parchet competentă aplicând ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare, transmite sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

haleluia

Acum 10 luni

va rog din toata puterea sufletului meu sa scrieti ce lege si ce articol vorbeste despre ordinul european de protectie, multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus