Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Coronavirus Sibiu: 2.218 sibieni în izolare, printre care și doi polițiști

Coronavirus Sibiu: 2.218 sibieni în izolare, printre care și doi polițiști

Cea mai recentă informare transmisă de Prefectura Sibiu arată că în județul nostru au fost confirmate 69 de persoane infectate cu COVID-19. Totodată, în carantină și izolare sunt aproape 3.000 de sibieni.

Până astăzi, la ora 13, au fost confirmate 69 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar alte 289 teste au fost negative. Totodată, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu monitorizează un număr de 2218 persoane izolate și 535 persoane în carantină. Printre izolați se află și doi polițiști.

„Doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu se află în izolare la domiciliu ca urmare a intrării în izolare a soțiilor lor - sunt cadre medicale care au intrat în contact cu un pacient pozitiv cu COVID-19”, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 130 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail [email protected]), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 40 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală. De asemenea, în aceeași perioadă, Serviciul de Ambulanță a intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de 90 de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus