Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Spitalul Județean Sibiu, de Ziua Mondială a Sănătății: „În acest an e o zi de luptă”

Spitalul Județean Sibiu, de Ziua Mondială a Sănătății: „În acest an e o zi de luptă”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj cu ocazia zilei mondiale a sănătății, celebrată astăzi.

Aceștia spun că astăzi nu mai este o zi de sărbătoare, ci una de luptă și îi îndeamnă pe cetățeni să transmită un gând bun celor care luptă în prima linie împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

„Anual, în data de 7 aprilie sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății. În acest an, această zi nu mai este o sărbătoare ci o ZI DE LUPTĂ. Mai mult ca niciodată, în aceste momente dificile pe care omenirea le traversează, înțelegem semnificația și importanța SĂNĂTĂȚII și, de aceea, mai ales azi gândul nostru se îndreaptă către cei care sunt angrenați în această luptă: angajații din toate spitalele lumii, indiferent de poziția pe care o ocupă. Toți au grijă de sănătatea noastră. Haideți să avem grijă și noi de sănătatea lor”, este mesajul pe care Spitalul Județean Sibiu l-a transmis astăzi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus