Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Al optulea deces, la Sibiu, la un pacient infectat cu coronavirus

Al optulea deces, la Sibiu, la un pacient infectat cu coronavirus

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a încetat ieri din viață. Acesta fusese transferat în stare gravă de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Este cel de-al treilea caz anunțat pe Sibiu, astăzi.

Bărbatul a fost internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Sibiu, în data de 26 martie 2020, prin transfer de la Spitalul de Pneumoftiziologie (internat 24.03.2020).

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Sănătății, pacientul avea condiții medicale pre-existente, respectiv diabet zaharat și psoriazis. Infecția cu coronavirus a fost confirmată pe 27 martie și, din păcate, ieri a decedat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibian SB

Acum 2 ani

Si la nr. de decese stam prost ca judet, daca împărțiți nr. total din Ro la 41 judete si București, stam prost. Daca mai facem si raportul de decese la infectati oficial pe judet (90 acum), stam prost. Daca mai tinem cont si ca avem cateva focare in țară si care aduna mare parte din decese si infectati, rezulta ca stam mult mai prost decat pare. Asa ca autorități sibiene, va rog frumos sa faceti teste mai multe pe zi, ca sa salvam oameni.
Raspunde

MB

Acum 2 ani

dude.. de asta stam prost: ca a inceput sa se testeze la Sibiu. Pana de curand nu aveam deloc cazuri. stai sa vezi ce urmeaza, ca in ultimele zile vad ca lumea a inceput sa se relaxeze si nu mai respecta izolarea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus