Marţi,
29.09.2020
Innorat
Acum
12°C

Klaus Iohannis își petrece sărbătorile în casă. „Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga”

08 Aprilie 2020 14:05

Klaus Iohannis își petrece sărbătorile în casă. „Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga”

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a îndemnat astăzi pe cetățeni să rămână acasă în perioada sărbătorilor, pentru ca epidemia de coronavirus să poată fi ținută în continuare sub control.

„Eu voi sărbători Învierea duminică, voi sta acasă cu soția mea, Carmen. Vom fi doar noi doi, nu mergem la biserică, nu mergem să luăm lumină, nu mergem la nimeni la masă, nu invităm pe nimeni la masă. Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele continuă prin a explica faptul că de respectarea măsurilor depinde modul în care va evolua epidemia la noi în țară. „Asta aștept să faceți cu toții. Ne cade greu, de obicei ne întâlnim cu familia, ieșim afară, dar de data asta nu se poate. E greu, dar e foarte, foarte important să respectăm și acum, de sfintele sărbători, regulile impuse de autorități. Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, s-ar putea să fie foarte grav”, a avertizat el.

Vizualizari: 1674

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Cristian

Acum 5 luni

Presedintele si doamna sunt oricum ascunsi de la debutul pandemiei incoace. Deci care-i noutatea,ca procedeaza la fel cu biserica??? Ca Geta nu e Regina Maria din timpul epidemiei de tifos????Sau asa,macar un pic de Sabina Cantacuzino la Spitalul TBC... Ca el viziteaza spitale goale?
Raspunde

costel

Acum 5 luni

Sunt curios sa stiu unde pune bifa in "declaratia pe proprie raspindere"
Raspunde

Mare Vornic

Acum 5 luni

...de ce nu ramane la PALAT !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus