Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, împreună în Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, împreună în Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru vor ajunge astăzi în Sibiu pentru a vedea cum este pregătit Spitalul Clinic Județean și  Comitetului Județean pentru Situații Speciale de Urgență Sibiu în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Cei doi vor vizita Spitalul Clinic Județean și vor participa împreună, prin sistemul de videoconferință, la ședința  Comitetului Județean pentru Situații Speciale de Urgență Sibiu.

Înainte de a ajunge în Sibiu, ministrul Sănătății va face în această după-amiază o vizită și în județul Brașov, unde are o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților sanitare și cu autoritățile locale și județene.

Vizită la șantierul autostrăzii

Tot astăzi, vicepremierul Raluca Turcan se va deplasa în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor la lotul 1 al secțiunii 1, Sibiu – Boița din cadrul autostrăzii Sibiu – Pitești.

Lucrările au început aici din 30 martie. Lungimea acestui prim tronson este de 13 kilometri. Contractul de proiectare și execuție pentru Lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), Secțiunea 1, Sibiu – Boița, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și Compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție.

Foto: Ghidul arădean.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 2 ani

frectii si povesti nemuritoare!!! de ce nu trec prin "zonele deosebit de primitoare" din spitalul judetean Sibiu??? noaptea mintii...s-au apucat de vizite in plina criza!!!
Raspunde

cucu

Acum 2 ani

Exact de vizita voastră în scop electoral ne doare pe noi la bașcheți!! fără donațiile primite de la societatea civilă, unde eram??? Și acum vă lăudați și faceți vizite de partid. Huooooooooooooooooooo, nerusinatilor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus