Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Se joacă iar fotbal! Mijlocașul Andrei Cordea va reprezenta AFC Hermannstadt la competițiile de FIFA20

Se joacă iar fotbal! Mijlocașul Andrei Cordea va reprezenta AFC Hermannstadt la competițiile de FIFA20

În lipsa unor jocuri pe iarbă, AFC Hermannstadt a anunțat că s-a înscris în mai mute competiții de FIFA 20 online, pe Playstation. „Prima programată în calendar (14 aprilie 2020) este SuperCupa #jucămdeacasă, 11 vs 11, organizată de frfv.ro. Reprezentantul nostru (jucător/,,selecționer”) va fi mijlocașul lateral Andrei Cordea”, a anunțat clubul sibian.

În această competiție, jucătorul îi va putea întâlni pe Alibec de la Astra, Mihăilă de la Universitatea Craiova sau pe Filip de la Dinamo. „Fotbalul traversează o perioadă dificilă, competițiile de pe teren sunt oprite, iar această criză are un impact asupra tuturor. Dar suporterii rămân totdeauna pe primul loc! Astfel că Federația Română de Fotbal împreună cu toate cele 14 cluburi din Liga 1 oferă un show inedit pentru fani”, susțin reprezentanții Federației de Fotbal.

Competiția începe pe 27 aprilie și va avea finala pe 6 mai. Partidele se vor disputa pe sistemul cel mai bun din trei meciuri. Toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, un rating mediu de 85.

Meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României și pe canalul de Youtube FRF TV.

Bilete virtuale, încasări donate luptei cu coronavirusul

Pentru a intra pe acest canal de Youtube, se vor vinde bilete. Prețul unui abonament, care acoperă toate meciurile este 10 lei. „Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială”, anunță Federația Română de Fotbal.

Foto: Facebook/Andrei Cordea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus