Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Coronavirus Sibiu: 13 persoane au fost declarate vindecate

Coronavirus Sibiu: 13 persoane au fost declarate vindecate

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează în prezent 493 persoane izolate și 390 persoane aflate în carantină. Până astăzi la ora 13, în urma testării COVID-19, au fost confirmate pozitiv 116 de persoane și 512 de rezultate au fost negative.

Același raport, transmis de Prefectura Sibiu, arată că au fost înregistrate în total zece decese, iar 13 persoane confirmate cu COVID-19 au fost declarate vindecate și externate. De asemenea, vă reamintim că la momentul actual patru persoane sunt internate la Spitalul Județean Sibiu, în stare gravă.

Cetățenii și autoritățile publice au la dispoziție două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore peste 130 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 30 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță unui număr de 92 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus