Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mesajul Președintelui Organizației Județene PSD Sbiu, Bogdan Trif, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

Mesajul Președintelui Organizației Județene PSD Sbiu, Bogdan Trif, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

În acest an Învierea Domnului nu va putea fi sărbătorită așa cum se cuvine de către creștini, datorită numeroaselor restricții impuse pentru a preveni răspândirea molimei cu care luptă întreaga omenire.

În acest an multe familii nu se vor putea reuni la masa de Paști, pentru a celebra momentul, iar creștinii nu vor putea lua Lumina Sfântă din Biserică.

Tocmai în aceste momente dificile trebuie să ne amintim ce semnifică pentru noi, creștinii, Sărbătoarea Paștelui. Este cea mai veche și mai importantă sărbătoare a creștinătății, care a adus omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Isus Hristos.

Eu, împreună cu toți colegii mei din cadrul Organizației Județene PSD Sibiu vă dorim ca în acest an, Sărbătoarea Sfântă a Paștelui să reînvie în sufletele dumneavoastră speranța, să vă dea tăria și puterea de a trece peste aceste momente de grea încercare și să vă întărească credința într-un viitor mai bun!

Să aveți parte de Sărbători binecuvântate și de multă sănătate! Chiar dacă sunteți departe de cei dragi, ei vă sunt mereu aproape, deoarece îi purtați în gând și în suflet!

Hristos a Înviat!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marian

Acum 3 ani

:))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus