Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Spitalul Județean Sibiu caută îngrijitoare. Angajări fără concurs

Spitalul Județean Sibiu caută îngrijitoare. Angajări fără concurs

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu face angajări. De această dată, conducerea caută îngrijitoare, iar posturile vor fi ocupate fără concurs. 

Angajările se fac în regim de urgență, cu contract pe o perioadă determinată de șase luni, se arată în anunțul Spitalului Județean. Persoanele interesate trebuie să depună o cerere la secretariatul unității, de luni până vineri, între orele 8 – 14, în care să specifice intenția de angajare și datele de contact (telefon, e-mail), urmând să fie contactate ulterior.

De asemenea, informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0269215050, interior 305 (Serviciul Resurse Umane)."

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

scepticul

Acum 2 ani

Inainte era concurenta pt. un post de ingrijitoare. Acum, fara concurs. Nu cred sa se inghesuie prea multe candidate... Doar daca sunt kamikaze...
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Am înțeles bine ?Te angajezi ,,în prima linie a frontului " îți rişti viața iar după ce trece tăvălugul epidemiei eşti expulzat din sistem ca o măsea stricată ?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus