Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

28 angajați la Spitalul Județean și Ambulanță, confirmați cu COVID-19, la Sibiu

28 angajați la Spitalul Județean și Ambulanță, confirmați cu COVID-19, la Sibiu

125 de sibieni au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus, de la debutul testărilor și până în prezent, arată cel mai recent raport transmis de Prefectura Sibiu. Dintre aceștia, 28 sunt angajați în sistemul de sănătate – 25 la Spitalul Județean, trei la Ambulanța Sibiu.

În ceea ce privește personalul din cadrul Spitalului Județean Sibiu, potrivit reprezentanților prefecturii, la momentul actual sunt 25 de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS COV-2, după cum urmează:

Secția de Gastroenterologie: 2 medici, 6 asistenți, 7 personal medical auxiliar

Secția ATI: 2 asistenți, 2 personal medical auxiliar

Secția Medicală II: 1 asistent, 2 personal medical auxiliar

Ginecologie: 1 asistent

Personal nemedical: 2 persoane

În cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu, au fost confirmați doi medici și un ambulanțier.

La nivel de județ, până acum au fost efectuate 675 de teste, dintre care 125 au avut rezultat pozitiv – 25 de persoane au fost declarate vindecate și externate, 11 au decedat – iar pentru 550 rezultatul a fost negativ. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează 597 persoane izolate și 359 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 161 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 35 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 75 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus