Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Paște fericit!

Paște fericit!

Dragi membri ai comunităţii,

se apropie Sfintele Paşti şi, pe lângă bucuria de a fi alături de familie, ne încearcă pe toţi  semntimente de nelinişte şi nesiguranţă, dată fiind perioada atipica prin care trecem. Cu rabdare, compasiune pentru semeni, înţelegere şi toleranţă, dar mai ales cu responsabilitate sporită în aceste zile, putem trece cu bine peste acest moment de cotitura, în care contează sănătatea fiecaruia dintre noi şi grija pentru aproapele nostru. Pentru a ne gândi la „mâine” trebuie să fim solidari „astăzi”, ca urmare haideţi să avem grijă de noi şi de cei apropiaţi nouă în aceste clipe sfinte, pentru a ne bucura împreună mult timp de acum înainte.

„Trebuie să arătam că românii sunt uniți și doar împreună vom reuşi să trecem peste această perioadă grea. Ca de fiecare dată, rămân optimist şi cred cu tărie că această perioadă de izolare şi distanţare socială va sfârşi curând, lăsând în urmă mai multă responsabilitate şi implicare la nivel comunitar. Dacă avem grijă unii de alţii, avem, de fapt, grijă de noi!”, este mesajul domnului Adrian Volintiru, director general al ROMGAZ.

Compania noastră urează tuturor colaboratorilor, partenerilor şi membrilor comunităţii, zile frumoase şi liniştite alături de familie şi vă îndeamnă să faceţi tot posibilul pentru a vă proteja sănătatea!

Sărbători fericite!

S.N.G.N. ROMGAZ S.A.

Logo ROMGAZ-png

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus