Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-1°C

Mesajul de Paști al comunei Brădeni

Mesajul de Paști al comunei Brădeni

Dragi locuitori ai comunei Brădeni,

Ca în fiecare an, sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o vom sărbători în pace sufletească, în liniște alături de familie și cei dragi, în credință duhovnicească. Trăim vremuri delicate, peste care îmi doresc să trecem cu bine împreună și să fim sănătoși.

Doresc să vă transmit cele mai calde gânduri, acum în pragul Sărbătorilor Pascale, să vă mulțumesc pentru faptul că deși traversăm o perioadă care ne pune la încercare, noi, comunitatea Brădeni, dovedim că suntem uniți și încrezători în viitor. Trupul Domnului Hristos să pătrundă în ființa noastră, în viața noastră, să ne umple de putere și sănătate.

Lumina lui Hristos să vindece inimile noastre și viața noastră, să primim în suflete lumina Învierii ca pe un dar neprețuit și să ne bucurăm de cei dragi!

Hristos a înviat pentru noi toți!

Paște Fericit!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus