Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Prințul Charles, mesaj de Paști pentru români: Mă gândesc mult la voi în aceste zile

Prințul Charles, mesaj de Paști pentru români: Mă gândesc mult la voi în aceste zile

Prinţul Charles, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai României, a transmis un mesaj emoţionant de Paşte de la Clarence House, în care a vorbit despre recunoştinţa faţă de românii care muncesc în Regatul Unit şi dorinţa de a se întoarce cât mai curând în ţara noastră, scrie news.ro.

"Într-o perioadă în care românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, vreau să ştiţi cât de mult mă gândesc la voi în aceste zile sfinte ale anului (...). Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Paşte fericit! Hristos a înviat!", a transmis Prinţul de Wales în mesajul către români.

”Ştiu că mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil în sistemul naţional de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte poziţii-cheie în această criză sanitară fără precedent. Le suntem profund recunoscători şi nu am destule cuvinte pentru eforturile lor remarcabile, apreciate de noi toţi”, a afirmat Prinţul Charles.

El le transmite românilor cât de mult se gândeşte la ei într-unul din cele mai sfinte momente ale anului.

”Paştele este obicei momentul în care oamenii se adună, se roagă împreună şi reînnoiesc legăturile cu comunitatea şi cu religia din care fac parte. Ştiu că mulţi români din Marea Britanie au sperat să revină în România de Paşte şi să fie împreună cu familiile şi cu prietenii. În acest an însă, în mijlocul acestei pandemii îngrozitoare care ne afectează pe toţi, lucrurile normale nu sunt posibile”, subliniază Prinţul Charles, care a fost şi el diagnosticat cu coronavirus în 25 martie.

El mai spune că abia aşteaptă ca la un moment dat să revină în România, despre care afirmă că este o ţară care are un loc special în inima sa.

”Până atunci nu pot decât să vă doresc Paşte Fericit şi să vă spun că sunteţi în gândurile şi în rugăciunile mele”, transmite Prinţul Charles, încheind cu urarea ”Hristos a înviat!”, rostită în limba română.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nico Leta

Acum 3 ani

...te gandesti la noi ?? - ce ne ai trimis ? echipament protectie corona sau numai sfaturi ? Buy buy - dar ling
Raspunde

Muc the little, reloaded

Acum 3 ani

Fātarnic ca orice britanic. Are pamânturi pe-aici si o arde " politically correct ", in rest, ne vede ca pe niste vite primitive bune de muncā la negru ( se poarta si in UK ....la greu ) si buni de facut capital electoral prin aratarea cu degetul si defaimare. Hai sa nu fim naivi.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus