Miercuri,
02.12.2020
Partial Noros
Acum
-4°C

Numărul angajaților infectați de la fabrica din Cisnădie a ajuns la 17

20 Aprilie 2020 15:27

Numărul angajaților infectați de la fabrica din Cisnădie a ajuns la 17

Ancheta în urma decesului femeii de 50 de ani care lucra la fabrica de produse medicale din Cisnădie relevă că numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 17.

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat luni că toate cele 17 persoane care au contactat virusul se află acum internate la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

”În ceea ce privește situația personalului de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020 ora 14:00 avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sub tratament specific și fiind atent monitorizate”, au transmis reprezentanții prefecturii.

Important de menționat că nu a mai fost înregistrat nici un deces din rândul personalului fabricii.

Activitatea fabricii Raguse Medizinische Produkte România din Cisnădie a fost suspendată de joia trecută, când întreaga fabrică a fost supusă unui amplu proces de igienizare și dezinfecție.

Această măsură a fost luată ca urmare a decesului unei angajate, în cursul zilei de marți. Este vorba de o femeie de 50 de ani, din Cisnădie, care a fost internată la secția ATI în aceeași zi, și care nu era cunoscută ca având alte afecțiuni. Femeia era de aproape două săptămâni în concediu medical. Ulterior decesului, a mai fost confirmată infectarea unei alte angajate, de asemenea aflată în concediu medical de mai multe zile.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

/////

Acum 7 luni

Dezastru!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 7 luni

Contracții ( muncitorii Răguse ) au fost “ izolați “ in satele de sub munte de unde navetau ... Or fi “ distribuit “ doar in familie sau au abordat și ... familia extinsă ?
Raspunde

mihai

Acum 7 luni

Dacă au fost 2-3 cazuri pozitive, nu s-a gândit nimeni sa testeze TOTI angajații în prima zi? Înainte sa mai împartă virusuri prin toată localitatea de origine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus