Joi,
29.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Primăria Sibiu elimină penalitățile pentru neplata taxei de salubrizare în perioada stării de urgență. NU MAI ESTE NECESAR SĂ VENIȚI LA GHIȘEE!

Primăria Sibiu elimină penalitățile pentru neplata taxei de salubrizare în perioada stării de urgență. NU MAI ESTE NECESAR SĂ VENIȚI LA GHIȘEE!

Primarul Astrid Fodor inițiază un proiect de hotărâre a Consiliului Local Sibiu pentru a elimina penalitățile care sunt percepute pentru neplata taxei de salubrizare în perioada stării de urgență. Astfel, cetățenii sunt rugați să nu mai vină la ghișee în această perioadă, pentru propria protecție.

“Ne aflăm în stare de urgență, pe parcursul căreia au fost instituite restricții de circulație pentru protecția cetățenilor. Chiar dacă Primăria a pus la dispoziție mai multe mijloace electronice pentru plata taxelor și impozitelor, sunt mulți sibieni care nu au posibilitatea să le utilizeze. Pentru a elimina prezența acestora la ghișeele Direcției Fiscale pentru achitarea taxei de salubrizare, pentru a le permite să rămână acasă și să se protejeze în această perioadă, voi propune Consiliului Local ca, de la instituirea stării de urgență și până în 30 iunie 2020, cetățenii să nu plătească penalități din cauză că nu au achitat taxa de salubrizare la timp.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

ochiu de la cucuvea

Acum 2 ani

Imi cer scuze, dar am o intrebare adresata oricui poate oferi un raspuns. Suntem o familie cu 7 membrii si am platit inainte de 15 martie impozitul pe locuinta si taxa de salubritate pe tot anul. Daca eram smecher si nu plateam acea taxa, puneam banii la banca sau ii schimbam in valuta si castigam ceva. Dar am vrut sa fim corecti si sa dam statului banii datorati. Acum de ce sunt pedepsit moral? de ce mi se arata clar ca suntem fraieri?
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

inca o dovada de INCOMPETENTA si IGNORANTA de la primaria Sibiu!!!
Raspunde

Un oarecare

Acum 2 ani

Nu va agitați, nu pot mai mult, lipsa pregătiri profesionale i fac sa ia decizii pripite fără fundament... Păcat ca nu putem face nimic, nici măcar prin vot, sunt doua găști care se perinda la intervale egale de timp....împărțind sarmaua. Cu siguranță majoritatea dintre noi dacă aveam norocul sa fim Acolo procedam la fel
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Incompetenți au fost tot timpul, drept dovadă neintroducerea utilităților in cartierul Veterani, cartier înființat în anul 2000 și pentru care nu s-a făcut nimic deoarece nu au de câștigat nici un venit în propriul buzunar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus