Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Coliziune între o motocicletă și un autoturism, în Cartierul Arhitecților. Un tânăr a fost rănit

Coliziune între o motocicletă și un autoturism, în Cartierul Arhitecților. Un tânăr a fost rănit

Un motociclist în vârstă de 36 de ani a fost transportat la spital, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a produs pe în Cartierul Arhitecților, la intersecția drumului principal cu strada Tiberiu Rici. Șoferul unui autoturism a virat stânga către Tiberiu Rici, fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus, de un alt sibian în vârstă de 36 de ani, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale motociclistului, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu conștient, policontuzionat, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

raspandache

Acum 3 ani

Să fie verificați la declarații ambii șoferi. Și aspru pedepsiți dacă n-aveau ce căuta la locul faptei.
Raspunde

Vai

Acum 3 ani

Doar asa, ca zici tu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus