Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Serviciile administrative ale Spitalului de Pediatrie s-au mutat în sediu nou

Serviciile administrative ale Spitalului de Pediatrie s-au mutat în sediu nou

Serviciile administrative ale Spitalului de Pediatrie Sibiu s-au mutat din această săptămână din sediul de pe strada Gh. Barițiu într-un spațiu proaspăt reamenajat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 4, în clădirea ce a rămas liberă după ce Serviciul Fond Locativ al Primăriei a fost preluat de SC Urbana SA. Printr-o investiție în valoare de 430.000 de lei, la noua adresă s-au amenajat șapte birouri în care vor lucra cei 16 angajați ai serviciilor juridic, achiziții și resurse umane, precum și managementul Spitalului. Tot la această adresă au fost mutate și magaziile de alimente și materiale sanitare ale Spitalului.

Pediatrie sediul nou-05

“Prin această mutare s-au rezolvat două probleme importante. În primul rând s-a eliberat spațiul din sediul de pe strada Gh. Barițiu în care va fi extins Ambulatoriului Spitalului, un proiect care va începe în acest an, finanțat din fonduri europene și din bugetul local. În al doilea rând prin mutarea în noul sediu, angajații serviciilor administrative vor avea spații de lucru luminoase și moderne.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Pediatrie sediul nou-11

Reamenajarea spațiului de pe strada Ștefan cel Mare a constat în lucrări de recompartimentare, modernizarea instalației electrice, amenajarea de grupuri sanitare noi, precum și refacerea tencuielilor și a zugrăvelilor din încăperi.

Pediatrie sediul nou-10

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ioo

Acum 3 ani

Serviciile administrative ALE Spitalului...
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

cit o costat mutatul si lucrarile de amenajare firma care o lucrat acolo a cui e transparenta primarie sau nu stiti ce e aia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus