Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un bărbat a murit după ce a aprins bricheta într-o mașină plină cu gaz

Un bărbat a murit după ce a aprins bricheta într-o mașină plină cu gaz

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a murit sâmbătă seara în urma unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat într-o curte din Rășinari, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Incendiul se pare că a fost provocat de cel care a decedat.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ”de efectul termic al flăcării unei brichete, în contact cu gazul unor butelii care se aflau în autovehicul”. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 18:30, intervenind pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu și membrii SVSU Rășinari. În urma incendiului violent care a izbucnit a fost afectată și casa din apropiere, al cărei acoperiș a ars pe o suprafață de aproximativ 20 de mp.

În jurului orei 21:00, pompierii au anunțat lichidarea incendiului. ”La fața locului, după lichidarea incendiului, s-a identificat o persoană de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, decedata în autoturism. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al flăcării unei brichete în contact cu gazul unor butelii care se aflau în autovehicul”, se arată în anunțul făcut de ISU Sibiu.

Informații neconfirmate oficial vorbesc despre faptul că în casă a fost găsit un bilet de adio. ”În acest caz, la nivelul Postului de Poliție Rășinari s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

badea ion

Acum 3 ani

Stupid!
Raspunde

Miron

Acum 3 ani

Informatiile neconfirmate oficial din motive "necunoscute" sunt de fapt veridice. Ancheta politistilor ar trebui sa scoata la iveala faptul ca actuala proprietara a tuturor bunurilor acestui domn, are un istoric nu similar ci identic de a actiona, ultimele doua relatii ale sale lasandu-i averi impresionante cu pretul decesului partenerilor. Vaduva neagra. Biletul de adio este un avertisment catre apropiati, de fapt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus