Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Covid-19, decesul cu numărul 17 în Sibiu: un bărbat de 61 de ani

Covid-19, decesul cu numărul 17 în Sibiu: un bărbat de 61 de ani

619 este numărul persoanelor care au decedat, în România, în cadrul actualei pandemii de Covid-19, anunță autoritățile centrale. Anunțul lor de duminică face referire și la decesul cu numărul 17 înregistrat la Sibiu.

Este vorba de un bărbat care a fost internat la Spitalul județean direct în cadrul secției ATI în cursul săptămânii trecute, mai precis pe 17 aprilie. O zi mai târziu, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost confirmat a fi infectat cu SARS-CoV-2. Decesul său a fost înregistrat duminică, potrivit unui anunț făcut de Grupul de comunicare strategică. Bărbatul suferea și de o boală hepatică, de hernie de disc și de colecistectomie.

Este al 17-lea deces pus de autorități pe seama Covid-19 în județul Sibiu. Până duminică, în județ erau raportate 238 de persoane confirmate cu noul coronavirus, dintre care vindecate și externate – 61 de persoane.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus