Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
0°C

Covid-19, decesul cu numărul 17 în Sibiu: un bărbat de 61 de ani

Covid-19, decesul cu numărul 17 în Sibiu: un bărbat de 61 de ani

619 este numărul persoanelor care au decedat, în România, în cadrul actualei pandemii de Covid-19, anunță autoritățile centrale. Anunțul lor de duminică face referire și la decesul cu numărul 17 înregistrat la Sibiu.

Este vorba de un bărbat care a fost internat la Spitalul județean direct în cadrul secției ATI în cursul săptămânii trecute, mai precis pe 17 aprilie. O zi mai târziu, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost confirmat a fi infectat cu SARS-CoV-2. Decesul său a fost înregistrat duminică, potrivit unui anunț făcut de Grupul de comunicare strategică. Bărbatul suferea și de o boală hepatică, de hernie de disc și de colecistectomie.

Este al 17-lea deces pus de autorități pe seama Covid-19 în județul Sibiu. Până duminică, în județ erau raportate 238 de persoane confirmate cu noul coronavirus, dintre care vindecate și externate – 61 de persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus