Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Coronavirus: Un medic din Botoșani a murit. Acesta suferea și de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă

Coronavirus: Un medic din Botoșani a murit. Acesta suferea și de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă

Numărul celor infectactați cu noul coronavirus care au murit ajunge la 631, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică.  Printre ultimele trei decese anunțate în dimineața zilei de luni este și cel al unui medic.

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 68 ani, medic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani. Primele probe pentru cadrul medical au fost recoltate în data de 24 martie, iar rezultatul a ieşit negativ. În data de 19 aprilie, se internează în secţia infecţioase Botoşani, retestată pe 20 aprilie cu rezultat pozitiv, transferată la Spitalul de Infecţioase Iaşi pe 24 aprilie. Decesul a survenit pe 27 aprilie în jurul orelor 3.30. Aceasta suferea de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă. Este al treilea medic decedat din cauza COVID-19. Peste 1.000 de cadre medicale au fost infectate în România.

Decese noi anunțate 

Deces 629 - Bărbat, 65 ani din judeţul Iaşi. Data internării: 7 aprilie, la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi. Data recoltării: 8 aprilie. Pe 15 aprilie este transferat în ATI, pe 22 aprilie este intubat şi ventilat mecanic. Data decesului: 27 aprilie. Comorbidităţi: steatoză hepatică, ulcer duodenal.

Deces 630 - Bărbat, 79 ani din judeţul Iaşi. Data internării: 22 aprilie, la Spitalul Municipal Paşcani, transferat în 24 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Din 26 aprilie este în ATI, intubat şi ventilat mecanic. Data recoltării: 22 aprilie. Data confirmării: 23 aprilie. Data decesului: 27 aprilie. Comorbidităţi: HTA, boala renală cronică, cancer de colon operat.

Deces 631 - Femeie, 68 ani din judeţul Botoşani, medic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani. Primele probe pentru cadrul medical au fost recoltate în data de 24 martie, iar rezultatul a ieşit negativ. În data de 19 aprilie, se internează în secţia infecţioase Botoşani, retestată pe 20 aprilie cu rezultat pozitiv, transferată la Spitalul de Infecţioase Iaşi pe 24 aprilie. Decesul a survenit pe 27 aprilie în jurul orelor 3.30. Suferea de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 3 ani

ceva neam cu familai ralca din botoshani turcan de Sibiu etwas pdlpnl ca sa stim si noi
Raspunde

@dancp2

Acum 3 ani

Esti BOLNAV,omule!Trebuie sa te internezi intr-un ospiciu!Indiferent despre ce-i vorba tu bati campii cu acelasi lucru.Cauta-te pana nu-i prea tarziu!Daca iti vor citi elucubratiile,noua din zece cititori vor fi de aceeasi parere cu mine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus