Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Bâtrânu` Sas a deschis un nou magazin în Sibiu: pe bulevardul Mihai Viteazul

Bâtrânu` Sas a deschis un nou magazin în Sibiu: pe bulevardul Mihai Viteazul

După recenta experiență de succes generată de lansarea unui magazin on-line cu o ofertă extinsă de produse, rețeaua Bătrânu` Sas mai are, de marți, un nou magazin deschis: în capătul bulevardului Mihai Viteazul.

Amenajarea celui de-al cincilea magazin din rețeaua care oferă mezeluri și preparate și semipreparate din carne, cu materie primă locală, a început încă de la finele anului trecut, din luna decembrie. ”Nu ne-am mai grăbit, în schimb, de când a început pandemia aceasta, pentru că cel puțin o lună ne-am concentrat exclusiv pe măsurile pe care trebuie să le luăm la nivelul angajaților, pentru a ne proteja, plus demersurile referitoare la lansarea magazinului on-line. După ce aceste lucruri au început să funcționeze într-o oarecare rutină, să îi spunem așa, am finalizat și noul magazin”, descrie Andrei Drăgan Răduleț, reprezentant al Bătrânu` Sas.

Noul magazin a fost dechis în capătul bulevardului Mihai Viteazul Noul magazin a fost dechis în capătul bulevardului Mihai Viteazul

Noul magazin a fost deschis pe bulevardul Mihai Viteazul, la parterul blocului cu numărul 3 (în imediata apropiere a sensului giratoriu de la intersecția cu Calea Dumbrăvii, blocul fiind aflat chiar în capătul bulevardului). Decizia de a extinde numărul magazinelor Bătrânu` Sas a fost luată ca urmare a reacțiilor sibienilor după deschiderea magazinului de pe șoseaua Alba Iulia, din clădirea Cibinium. ”Noi, mult timp, nu am căutat foarte activ astfel de locații, pentru că am început să funcționăm în piețe mai întâi, și mai puțin în zonele pietonale. După experiența de anul trecut, când am deschis magazinul de pe Alba Iulia, din clădirea Cibinium, am observat că – totuși – ofertele noastre sunt atractive și pentru clienții din traficul ocazional-pietonal, să îi spun așa. Este un sector de clienți diferit față de cei care merg în piețe, țintit să cumpere ceva. Nu știam dacă – fiind un magazin de mezeluri – avem aceeași atractivitate. Iar magazinul de la Cibinium am văzut că funcționează bine”, descrie Andrei Drăgan Răduleț.

Alături de noul magazin de pe bulevardul Mihai Viteazul, magazine Bătrânu` Sas mai pot fi găsite pe șoseaua Alba Iulia, la nr. 40, pe bulevardul Victoriei, la intersecția cu strada Rennes și în două spații comerciale din Piața Cibin (spațiul numărul 9 și cel cu numărul 26).
Noul magazin deschis pe bulevardul Mihai Viteazul abordează tot un concept nou de retail, proaspăt, în care designul și fluxurile de circulație includ și o zonă de grill. ”Deocamdată nu va fi deschisă zona de grill, având în vedere restricțiile actuale impuse prin ordonanțele militare, prin urmare produsele specifice sunt disponibile doar pentru livrări. Dar grill-ul este pregătit, astfel încât în momentul în care lucrurile se vor îmbunătăți, cel puțin pentru «take-away» să putem funcționa”.

batranu sas 5

Noul magazin Bătrânu` Sas de pe bulevardul Mihai Viteazul a dus la crearea a șase noi locuri de muncă.

Magazin cu terasă acoperită

Tot spațiul în care funcționează magazinul a trecut printr-un amplu proces de reamenajare, în urma căruia a fost creată și o terasă acoperită. ”A fost o investiție foarte mare din partea noastră pentru a surprinde vizitatorul printr-un design deosebit. Tot spațiul a fost renovat complet, nu mai are deloc legătură cu ce a fost acolo înainte. Inclusiv scările exterioare au fost reabilitate. Am reușit să amenajăm și o zonă de terasă acoperită. Această zonă de terasă este acoperită cu sticlă și arată foarte interesant. Este ceva total diferit față de ceea ce există în zona cartierului Hipodrom în domeniul magazinelor alimentare”.

batranu sas 7

Noul magazin are o suprafață de 150 de mp, din care o suprafață generoasă a fost alocată bucătăriei Bătrânu` Sas. Iar bucătăria este un element important, deoarece o mare parte din preparate și semipreparate (de la frigărui la carnea pentru fripturi, de exemplu), toate sunt pregătite în bucătăria magazinului. ”Astfel, acestea sunt foarte proaspete tot timpul, iar pe tot parcursul zilei cantitățile de produse pot fi adaptate în funcție de cerere. Prin urmare, preparatele noastre nu «stau» în magazine prea mult”, spune Andrei Drăgan Răduleț.

Orarul magazinului este adaptat perioadei de pandemie, fiind similar și celorlalte magazine din rețeaua Bătrânu` Sas. Acestea sunt deschise de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

”Nu încerc neapărat să conving să vină să cumpere, oricine trece pe acolo poate vedea și decide dacă sunt produse pe care dorește sau nu să le achiziționeze, dar modul în care am amenajat acel spațiu comercial de pe bulevardul Mihai Viteazul credem că aduce un plus zonei, credem că am făcut zona aceea mai frumoasă”, Andrei Drăgan Răduleț, reprezentant Bătrânu` Sas

Va deveni Bătrânu` Sas o rețea de magazine de cartier?

”Experiența de la Cibinium ne-a făcut să fim încrezători și suntem curioși cum vor reacționa sibienii după deschiderea acestui nou magazin. Deocamdată nu ne-am propus ceva anume cu extinderea unei rețele de magazine, vom lua decizii în baza reacțiilor pe care le primim”, arată Andrei Drăgan. Iar reacțiile clienților au dus, spre exemplu, la extinderea ofertei de livrări la domiciliu și cu produse din gama legumelor sau a panificației.

batranu sas 8

Cei de la Bătrânu` Sas sunt printre primii sibieni care combină oferta ”on-line”, cu cea ”off-line”. ”Săptămâna aceasta depășim 4.000 de livrări într-o lună cu noul magazin on-line și suntem în situația în care am ajuns la foarte mulți clienți acasă. Rămâne de văzut după ce vom trece de această perioadă în ce măsură vom continua să vindem on-line și, respectiv, off-line. Va fi cu siguranță o perioadă interesantă pentru noi. Între cele două segmente este o diferență destul de mare. În magazinul on-line avem o gamă mult mai mare de produse. Pe lângă oferta noastră clasică, împreună cu vecinii noștri de la Mândra ne-am extins oferta. Mai avem și legume, și pâine, plus alte produse pe care în magazinele fizice nu le avem. Clienții care comandă on-line cheltuiesc mai mult decât cei care vin în magazine, asta probabil și pentru că astfel de cumpărături sunt făcute mai rar. Interesant este că așa aflăm concret ce își doresc clienții noștri, de la care primim în mod direct un feed-back coerent”.

”Experiența de a merge într-un magazin Bătrânu` Sas și de a avea ocazia să vorbești efectiv cu vânzătoarele noastre credem că este ceva valoros. Suntem în căutare de idei pentru a reuși să combinăm experiența aceasta off-line, cu cea on-line”, Andrei Drăgan Răduleț, reprezentant Bătrânu` Sas
batranu sas 2 batranu sas 3 batranu sas 6 batranu sas 1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Domnariu Ghita

Acum 2 ani

Tot ce e bun e sasesc, iar tot ce e sasesc e bun! Incepand cu Presedintele nostru si pana la mezeluri, de la masinile sasesti pana la sparanghel, nu poti de gres cu ce e sasesc! Aveam si o melodie pe vremuri, se numea "tot ce e sasesc nu piere, si nici nu va pieri"!
Raspunde

jonyjon

Acum 2 ani

Terasa din aia acoperita avea si fast-food-ul Canadin, in anii '90, cand functiona in spatiul alaturat, unde e BCR-ul acum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus