Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Cel mai tânăr pacient Covid-19 internat la Sibiu a fost declarat vindecat

Cel mai tânăr pacient Covid-19 internat la Sibiu a fost declarat vindecat

Bebelușul din Alba, care în prima jumătate la lunii aprilie a fost internat alături de mama lui, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, a fost externat atăzi, 1 mai. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Prefecturii Sibiu. Vă reamintim că, în data de 7 aprilie, o tânără de 20 de ani și bebelușul ei care avea atunci 17 zile, ambii din județul Alba, au ajuns la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, fiind amândoi confirmați pozitiv la testul pentru COVID-19. Cei doi se întorseseră în țară, din Franța. După mai bine de trei săptămâni, atât mama cât și bebelușul sunt bine și au fost declarați vindecați. „În cursul zilei de astăzi, 1 mai, cel mai tânăr pacient din județul Sibiu, un bebeluș care la data internării prin transfer de la o unitate sanitară din județul Alba, avea 17 zile și era confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, atât el cât și mama lui, au fost declarați vindecați și externați”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Sursa Foto: Arhivă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus