Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
8°C

COVID-19: Alin Stancu, subofițer sanitar al Spitalului Militar, a plecat în Republica Moldova să ofere sprijin medical

04 Mai 2020 21:51

COVID-19: Alin Stancu, subofițer sanitar al Spitalului Militar, a plecat în Republica Moldova să ofere sprijin medical

Sergent major Alin Stancu, subofițer sanitar în cadrul Laboratorului de medicină preventivă al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, face parte din echipa care a plecat pentru o perioadă de 15 zile, să acorde sprijin medical Republicii Moldova, în scopul limitării efectelor răspândirii COVID-19. Anunțul a fost făcut de cei de la Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale. Sergentul major spune că mediul nou în care va lucra îl motivează să se autodepășească și că experiența acumulată îl va ajuta să depășească greutățile.

Sergent major Alin StancuSergent major Alin Stancu, subofițer sanitar în cadrul Laboratorului de medicină preventivă al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, subordonat Direcției medicale din Ministerul Apărării Naționale, face parte din echipa care a plecat în data de 30 aprilie, pentru o perioadă de 15 zile, să acorde sprijin medical Republicii Moldova, în scopul limitării efectelor răspândirii COVID-19. Acesta a absolvit Secţia de Instruire şi Perfecţionare Medico-Militară Focşani în anul 2015. „Lucrez alături de oameni cu sufletul deschis și faptul că fac asta în sprijinul semenilor mei, într-un mediu de lucru nou pentru mine, mă motivează să mă autodepășesc. Consider că reperele profesionale dobândite de-a lungul timpului mă vor ajuta să depășesc eventualele greutăți care-mi vor sta în cale. Printr-un efort conjugat, sper că pandemia de coronavirus poate fi stopată cât mai repede posibil”, spune Sergent major Alin Stancu despre misiunea la care participă.

Sergent major Alin Stancu 1

Sursa Foto: Facbook Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Oanta

Acum 7 luni

Mult succes si felicitari !!!
Raspunde

Sibian

Acum 7 luni

...un moldovean se intoarce acasa ? ....aplaudam !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus