Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Crucea Roșie: Permise și vize actualizate pentru cei 45 de egipteni și tunisieni blocați în Sibiu

Crucea Roșie: Permise și vize actualizate pentru cei 45 de egipteni și tunisieni blocați în Sibiu

Crucea Roșie Sibiu continuă să-i ajute pe cetățenii egipteni și tunisieni blocați la Sibiu, după ce au fost abandonați de angajator. Cu sprijinul asociației, procedurile de actualizare a vizelor și a permiselor lor de ședere în România sunt în curs de rezolvare, pentru a putea fi ulterior angajați.

Dacă pe parcursul săptămânilor trecute aceștia au fost ajutați cu alimente de primă necesitate, materiale de protecție (măști, mănuși) și cu medicamente, acum au primit, din partea Crucii Roșii, cu ajutorul Fundației Comunitare, pachete cu obiecte de igienă personală, dar și cu articole de îmbrăcăminte. Momentan, în Sibiu mai sunt 45 de persoane din acest grup.

crucea rosie egipteni (3)

Fiecare pachet conține pastă de dinți, perie de dinți, spumă de ras și aparate de ras, gel de duș și sampon, câte două seturi de șosete, trei tricouri, un maiou și trei perechi de lenjerie intimă. La solicitarea lor, cei de la Crucea Roșie Sibiu le-a achiziționat și iaurturi, lapte bătut și sana, aceste produse fiind cele mai consumate de ei în perioada Ramadanului.

Compania sibiană Transagape le livrează zilnic, o masă caldă seara, conform tradiției Ramandanului.

"Rămâne însă problema plății chiriei, iar pentru asta facem apel la oameni de bine care doresc să le dea o mână de ajutor, până vor fi preluați de noul angajator. Pentru a susține în continuare proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donații în contul nostru, RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013", se arată într-un comunicat al Crucii Roșii Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus