Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Rezultatul testelor pentru COVID 19 făcute la Centrul de persoane vârstnice din Mediaș

Rezultatul testelor pentru COVID 19 făcute la Centrul de persoane vârstnice din Mediaș

Toți aparținătorii de la Centrul de Îngrijire „Sfântul Mihai Mărturisitorul” din Mediaș au fost testați, după ce, în urmă cu câteva zile, o persoană care locuiește la centru a fost internată și confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Potrivit autorităților, un număr de 35 de persoane, rezidenți ai centrului, au fost testate, rezultatele testelor fiind negative. Totodată, a fost testat și personalul centrului, testele acestora fiind încă în lucru. „În ceea ce privește situația de la un Centrul de Îngrijire al Persoanelor Vârstnice, unde o persoană a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în data de 3 mai, s-au efectuat testările pentru toți rezidenții rămași în centru, un număr de 35 de persoane. Toate cele 35 de persoane au primit rezultate negative. De asemenea, s-au efectuat testări și pentru personalul centrului. Testele lor sunt încă în lucru. De îndată ce vom avea rezultatele acestea vor fi comunicate”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus