Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Magazinul GAMA se redeschide. Condiții maxime de securitate pentru clienți

Magazinul GAMA se redeschide. Condiții maxime de securitate pentru clienți

După o perioadă de aproape două luni în care majoritatea magazinelor de modă au fost închise, magazinul fabricii GAMA din Sibiu, Str. Zidului nr. 7, se redeschide începând de luni, 11.05.2020 și așteaptă clienții cu o REDUCERE de -10% la toate produsele din magazin, inclusiv la noile colecții.

DSC_4722_resize

Magazinul GAMA, deja consacrat în județul Sibiu, își va redeschide porțile pentru clienții săi, cu o foarte bogată gamă de confecții clasice și casual, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu o suprafață de peste 250 de metri pătrați, magazinul GAMA vine în întâmpinarea clienților cu ținute complete, de la pantaloni lejeri de bumbac, cămăși în carouri, dungi sau uni, până la costume bărbătești clasice, rochii de ocazie sau pantofi.

“Decizia a fost luată după ce am primit mai multe telefoane din partea clienților, care ne întrebau când vom redeschide magazinul. Chiar dacă în prezent nu sunt premise evenimente de amploare (nunți, botezuri, etc.), lumea nu poate sta în loc, oamenii trebuie să-și urmeze cursul firesc al vieții. Vor avea în continuare loc cununii civile și botezuri religioase, chiar dacă într-un cadru mai restrâns, iar pentru astfel de evenimente unice în viața fiecăruia, clienții au nevoie de o ținută deosebită, de un costum nou, de o rochie, o cămașă sau o cravată. Sperăm astfel ca decizia noastră de a redeschide magazinul să-i bucure pe toți cei care după perioada carantinei, vor să-și înnoiască garderoba cu ținute de cea mai bună calitate, din noile colecții”, declară conducerea companiei GAMA.

Afis Gama-2_resize

Programul de funcționare al magazinului va fi restrâns puțin, orele de deschidere fiind de luni până vineri, de la ora 09:00 la 17:00. După perioada stării de urgență, probabil că se va reveni la programul anterior al magazinului.

Măsuri sporite de siguranță

Pentru protecția clienților, în magazinul GAMA, se vor lua următoarele măsuri:

-           Covor dezinfectant la intrarea în magazin și dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru mâini;

-           Personalul magazinului va purta echipament de protecție (mască și mănuși);

-           Cabinele de probă vor fi dezinfectate după fiecare client în parte;

-           Nu va fi permis accesul a mai mult de trei clienți concomitent în incinta magazinului;

-           Se va păstra o distanță de siguranță între personalul magazinului și clienți;

În cadrul magazinului, se vor comercializa și măști de protecție reutilizabile, produse chiar în fabrica GAMA.

Magazinul GAMA a devenit un reper foarte important pe harta confecțiilor din Sibiu, și chiar din România. În fabrica de pe Strada Zidului nr. 7 se produc peste 100.000 de cămăși anual, care sunt distribuite în peste 300 de magazine partenere din țară. Anul viitor, brand-ul GAMA va împlini 30 de ani de la înființare.

Poze facebook-2 Gama-facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Perfect

Acum 2 ani

Asta chiar e o stire imbucuratoare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus