Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Oficial: Liliana Coldea îl înlocuiește pe Benchea la conducerea Spitalului Județean

Oficial: Liliana Coldea îl înlocuiește pe Benchea la conducerea Spitalului Județean

A fost semnat Ordinul de Ministru pentru numirea medicului Liliana Coldea în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean. Ordinul urmează a fi publicat în Monitorul Oficial, iar în cel mult două zile spitalul din Sibiu va avea un nou manager.

Mandatul de manager a lui Cornel Benchea, actualul manager se încheie mâine, 9 aprilie.

Cornel Benchea este managerul Spitalului Clinic Județean Sibiu din anul 2017. Înainte de a accepta acest post a lucrat în BNR, Banca Comercială Carpatica, BRD și Banca Feroviară, printre altele. După părăsirea actualului post, Cornel Benchea spune că se va îndrepta către un post din Brașov, post ce va fi în zona financiară.

În ceea ce o privește pe Conf. Univ. Dr. Liliana Coldea, ea este medic primar medicină internă și medic specialist cardiologie. Are ca și competențe ecografia generală şi managementul serviciilor de sănătate. Medicul are 47 de ani și din luna octombrie 2015 este managerul Spitalului CFR din Sibiu. Totodată, este conferențiar în cadrul Facultății de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu. De Spitalul Clinic Județean Sibiu o leagă stagiatura, dar și rezidențiatul, fiind medic rezident aici  din 1997 și până în 2004.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

13 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

costel

Acum 2 ani

Salarii de 20.000 ron net per luna, cadouri de la primarie prin ANL, bugetarime sudista ajunsa in transilvania! INCOMPETENTA SUDULUI s-a adunat la Sibiu! E nevoie de sudisti la ei acasa: valcea, dolj, prahova, tandarie, si tot tacamul! Acasa cu voi, parvenitilor!
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Felicitări! După toate atacurile PSD-iște și zvonurile care au circulat prin spitalul județean ca nu veți fi numita,Domnișoara Doctor, va doresc mult succes și nervi tari, ca bătălia abia acum începe,dar asa cum va știm, o sa faceți fata tuturor răutăților, și speram, ca încet, încet, spitalul județean sa între pe drumul cel bun, datorita științei și ambiției ce va caracterizează. Mult succes, bătălia abia acum începe, cu un sistem bolnav, dar sunt convins ca o sa ameliorati în scurt timp situația!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rellu

Acum 2 ani

Du-te la dracu de pupincurist scarbos, ai si tu o functie promisa in spital, după modelul Timișoara. Concurs masluit, competenta maxima. Trebuia sa o luam si noi pe urmele Sucevei.
Raspunde

Aling

Acum 2 ani

Pusca rochia de intalepciune si corectitudine!
Raspunde

PSD = PNL = USR

Acum 2 ani

Rusine Daniela Campian! Prin asta dovedesti ca esti exact ca toata clasa politica actuala; intre tine si Cazan, Sovaiala, Neagu, Trif, Cindrea, Tocaci, etc, se afla acest semn: =
Raspunde

Perfect

Acum 2 ani

Nu vreau sa fiu carcotas dar daca doamna doctor conferențiar, etc. a fost director la spitalul CF timp de 8 ani si spitalul respectiv arata ca vai de steaua lui, vin si intreb: in ce constau competentele dansei?
Raspunde

Sandu

Acum 2 ani

Sa faceti sa fie bine in spital, sa nu mai fie rau
Raspunde

ABBA

Acum 2 ani

Doamna Liliana, vi s-au uscat fardurile si umbla covidul prin ele!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

corona

Acum 2 ani

...in sfarsit o persoana competenta pe acest post foarte important !
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Incompetenta sau nu, un lucru este clar, ea a fost numita deci doctorii spitalului au fost de acord. Nu am auzit comentarii publice, nu au iesit in media, nu au iesit in strada, nimeni nimic. Deci o vor, chiar si numita politic de amica Campean, chiar și dupa un mandat dubios. Ada ca ramane ca femeia sa isi vada de treaba si doctorii la fel, sa nu auzim deci povesti nesfârșite despre numirea femeii. Asta e, de acum cui nu-i convine sa tacă, au avut destul timp pentru proteste.
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Incompetenta sau nu, un lucru este clar, ea a fost numita deci doctorii spitalului au fost de acord. Nu am auzit comentarii publice, nu au iesit in media, nu au iesit in strada, nimeni nimic. Deci o vor, chiar si numita politic de amica Campean, chiar și dupa un mandat dubios la cfr, ea a fost numita la judetean in liniște. Asa ca ramane ca femeia sa isi vada de treaba si doctorii la fel, sa nu auzim deci povesti nesfârșite despre numirea femeii. Nu, dupa război nu se arata vitejii, e totu ok. Asta e, de acum cui nu-i convine sa tacă, au avut destul timp pentru proteste. Personal ma indoiesc ca va aduce schimbari cat de cat majore in spital si ca va veni cu o abordare europeana si civilizata, dar sa speram ca ma insel, ii urez succes.
Raspunde

barbatul de casa

Acum 2 ani

Domnisoara doctor? Hmmm... Inseamna ca o sa aiba timp pentru manegementul spitalului daca n-are obligatii matrimoniale...
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

De ce toți spun cum arata spitalul CFR? De ce nu spuneți cum arata policlinica CFR? Pentru ca, clădirea spitalului a fost retrocedata, iar proprietarul nu vrea sa facă investiții, se mulțumește cu chiria, care nu este de aruncat. Eu nu cred ca poate sa spună cineva ca în spital nu a fost tratat cu atenție, sau ca nu este curat. În fine, cârcotași sunt peste tot...., clar schimbări o sa fie în spital, acum timpul va decide dacă cârcotașii și Psd-istii au dreptate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus