Vineri,
01.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Vasile Miriuță s-a întors la Sibiu și pregătește reluarea campionatului. ”Avem nevoie de minim patru săptămâni”

Vasile Miriuță s-a întors la Sibiu și pregătește reluarea campionatului. ”Avem nevoie de minim patru săptămâni”

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt a revenit de aproape o săptămână la Sibiu, din Ungaria, și se află în carantină, conform procedurilor.

Miriuță a declarat pentru Turnul Sfatului că în această pauză forțată de pandemia de coronavirus a strâns două kilograme în plus, însă nu-și face griji că jucătorii i-au urmat exemplul.

”Am vorbit cu ei tot timpul, nu cred că vor fi probleme de lot. Pe de altă parte, este foarte greu să revenim după două luni de pauză la cum am fost. Nouă ne trebuie minim patru săptămâni și țineți minte că ne aflam într-un moment de creștere sportivă”, a declarat Miriuță.

Dacă în alte țări din Europa s-a anunțat deja reluarea campionatelor interne, Federația Română de Fotbal încă ezită.

”Așteptăm să vedem exact hotărârile guvernului și cele ale Ligii, după care voi face strategia echipei în funcție de cum ne putem antrena”, spune Miriuță.

Cert este că cel puțin în următoarele luni nu vom vedea FC Hermannstadt evoluând din tribune. Asta după ce vreo doi ani de zile echipa a fost nevoită să joace fără suporteri sau cu foarte puțină lume în tribune din cauza lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal din Sibiu.

”Ne va fi foarte greu fără spectatori, dar știind că sunt aproape de noi sunt convins că ne vom descurca”, mai spune Miriuță.

Nu în ultimul rând, în această pauză conducerea FC Hermannstadt a anunțat public faptul că a ajuns la o înțelegere verbală cu Vasile Miriuță pentru prelungirea contractului.

”Legat de contract pot să vă spun că am o înțelegere verbală cu șefii mei. Mă simt minunat la Sibiu și îmi doresc sa rămân mult timp aici”, concluzionează Vasile Miriuță.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sile

Acum 2 ani

Io zic ca ar fi bine sa te mai duci pe la Cottbus sa te mai învețe Ede Geyer meserie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus