Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Tineri sub influența drogurilor, prinși la volan prin Mediaș

Tineri sub influența drogurilor, prinși la volan prin Mediaș

Polițiștii rutieri au oprit, în weekend, doi tineri în vârstă de 32 de ani, ambii la volan în timp ce se aflau sub influența drogurilor.

Primul a fost oprit vineri, în jurul orei 11:45, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. „Rezultatul testării șoferului cu aparatul drugtest a fost pozitiv la cannabis, motiv pentru care medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

WhatsApp Image 2020-05-08 at 22.43.17

A doua zi, în jurul 17:20, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș, polițiștii medieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de către un alt bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăveni. În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis și cocaină. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive.

În ambele cauze s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

WhatsApp Image 2020-05-09 at 17.53.08

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus