Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

O femeie de 72 de ani, al 33-lea deces cu COVID-19, la Sibiu

O femeie de 72 de ani, al 33-lea deces cu COVID-19, la Sibiu

Cel de-al 984 deces la nivel național, în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus a fost al unei femei din județul Sibiu.

Potrivit celor mai recente informații transmise de Grupul de Comunicare Strategică, o femeie de 72 de ani din județul nostru a decedat ieri, la Spitalul Județean. Rezultatul pozitiv pentru infecția cu COVID-19 a fost primit tot ieri. Sibianca avea și alte afecțiuni, arată aceeași sursă.

Acesta este cel de-al 33-lea deces la un pacient infectat cu COVID-19, în județul nostru. Prefectura Sibiu anunța ieri că 416 persoane au fost confirmate pozitiv și 1.555 au fost testate negativ, de la debutul pandemiei. Totodată, 193 persoane au fost declarate vindecate și externate.

În ceea ce privește pacienții care încă primesc tratament, numărul lor a coborât la 190, dintre care patru se află în stare gravă. Citește și A scăzut numărul pacienților cu COVID-19, la Sibiu. Cel mai tânăr are un an și trei luni

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus