Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Dosarul botoșănenilor găsiți morți lângă Mediaș va fi transferat la Iași

Dosarul botoșănenilor găsiți morți lângă Mediaș va fi transferat la Iași

Dosarul deschis în cazul celor doi bărbați găsiți morți lângă Mediaș, după ce ar fi consumat alcool metilic, va fi trimis la Iași, anunță Parchetul.

Concluziile preliminarii ale autopsiei privind cei doi botoșăneni găsiți decedați în urmă cu câteva zile într-o pădure de lângă Mediaș arată că bărbații ar fi consumat alcool metilic, transmite Ion Veștemean, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Dosarul este pregătit și va fi trimis în curând la Iași, acolo unde va fi continuată ancheta în acest caz, arată prim procurorul sibian.

Vă reamintim că doi bărbați au fost găsiți decedați în dimineața zilei de 5 mai. Originari din Botoșani, aceștia erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian.

Citește Doi botoșăneni, morți în pădure lângă Mediaș. Lângă cadavre s-au găsit sticle de spirt

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1030

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus