Vineri,
07.10.2022
Ploi Scurte
Acum
2°C

Premierul Ludovic Orban vine mâine în Sibiu

Premierul Ludovic Orban vine mâine în Sibiu

Premierul Ludovic Orban va face mâine o vizită la șantierul Lotului 1 din Autostrada Sibiu – Pitești. Nu există în program un alt punct al vizitei sale în județ, de aici urmând să plece direct la Cugir și la Sebeș, în județul Alba. Alături de Orban, vor ajunge vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lucrările la lotul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești au început la sfârșitul lunii martie. Valoarea contractului de realizare a primilor 13 kilometri de autostradă spre Pitești este de 612 milioane lei fără TVA și vor fi realizați de compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție.

Recent, Compania de Autostrăzi a semnat luni contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 5 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Contractul pentru cei 30,35 km de autostradă de la Pitești la Curtea de Argeș a fost semnat cu firma italiană Astaldi pe circa 356 de milioane de euro și are un termen de 12 luni proiectare și 48 de luni execuție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

normal fara ralucutza nu se poate pdlista basista ebista VON BOTOSCHANI sau nu e asa acum treceti nla contrazis
Raspunde

Erlkonig

Acum 2 ani

dacă era de la tine, din vl, era bună?
Raspunde

Decebal

Acum 2 ani

Inchideti portile - usile - ferestrele - trimiteti tancurile in patrulare prin oras - maine vine PANDEMIA - ORBAN si TURCANA ! Doamne fereste !
Raspunde

Erlkonig

Acum 2 ani

sau poți mere înapoi, la vale, de unde-ai venit
Raspunde

///

Acum 2 ani

Sunt ca tusea si junghiul impreuna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus