Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

Primul polițist confirmat cu COVID-19 este din Rășinari. Patru persoane au fost puse în izolare

Primul polițist confirmat cu COVID-19 este din Rășinari. Patru persoane au fost puse în izolare

Un polițist din Rășinari a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus. În consecință, Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, iar patru alți polițiști au fost puși în izolare preventivă.

Acesta este primul polițist testat pozitiv pentru infecția cu COVID-19, în județul nostru. Bărbatul a primit rezultatele ieri, iar în acest moment ancheta este în desfășurare.

„În cursul zilei de ieri, 13 mai, un polițist a fost confirmat pozitiv în testării SARS CoV-2. Ca urmare a acestui fapt, autospeciala dar și secția de poliție în cadrul căreia acesta lucra au fost dezinfectate. De asemenea Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz. Din ultimele date raportate 4 persoane, contacți din cadrul serviciului, au fost puși în izolare preventivă urmând să fie testați. Momentan nu se cunosc alte date, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare”, a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, Bogdan Bucur, primarul din Rășinari, a spus că situația este una pozitivă în comună. Cele câteva persoane care încă sunt internate vor ajunge curând acasă, iar pacienții care aveau și alte afecțiuni și le-au „dat emoții” s-au recuperat.

„Mergem spre bine. Mai sunt cred că vreo trei rășinăreni care trebuie să iasă din spital și să vină acasă, în rest e totul în regulă. Au fost câțiva locuitori bolnavi care aveau și alte afecțiuni și ne-au dat emoții, am crezut că nu o să supraviețuiască. Dar iată, din fericire, au fost bine până la urmă. Să sperăm că o să fie bine și în continuare, pentru că de mâine trebuie să avem cu atât mai multă grijă de noi și de cei din jur”, spune primarul.

foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alin

Acum 1 an

Imaginati-va cu cate persoane a intrat in contact....oameni opriti in trafic,amendati....CONTACT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus