Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

Virusul e plat!

Michael Hughes, un american de 63 de ani a murit la începutul anului după ce a încercat să dovedească faptul că pământul e plat. A vrut să zboare dincolo de nori, să vadă colțul de lume în care trăiește, cu o rachetă pe care tot el și-a construit-o. A murit după ce dispozitivul a explodat. Alți mii de oameni continuă să creadă în continuare că pământul e plat, iar Hughes e un erou printre cei care spun că sunt singurii care nu se lasă manipulați de cea mai mare conspirație mondială.

Omul de afaceri Viorel Cataramă s-a dus într-o comunitate care era declarată focar de infecție cu SARS CoV – 2 pentru a îmbrățișa oameni despre care el credea că sunt purtători ai virusului. Ajuns acasă, și-a făcut repede testul. A ieșit negativ și a devenit erou național. Bine, nu chiar național, ci până una, alta, al celebrei Olivia Steer. ”Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. (...) Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul”, a decretat cea care aprecia că în vaccinuri se găsește aluminiul care ne robotizează pe toți.

Sunt mulți români care se feresc de termometre ca dracul de tămâie. ”Nu vă dați acceptul pentru termoscanare! Nu sunt termometre obișnuite, se face marcare isotopică pe frunte pentru pecetluire. Să fie sau nu adevărat, pe riscul dumneavoastră!”, e o opinie pe Facebook, unde altundeva, a unuia care nu vrea să fie marcat.

Tot pe Facebook, o comunitate largă de mămici se declară împotriva ”luării” temperaturii de către polițiști, paznici, ușieri, farmaciști sau cine o mai vrea să afle dacă ai sau nu ai primul eventual simptom de infectare. ”E dreptul meu, temperatura mea nu trebuie să fie aflată de nimeni altcineva”, spune o femeie care-și apără ultimul drept rămas intact: acela de a avea 37 de grade. Plus.

De antenele 5 G nici nu mai vreau să comentez. E foarte clar că Iluminati vrea să dirijeze lumea cu ajutorul undelor. Asta, dacă nu iese faza cu termometrele, probabil. Iar dacă nici asta nu se va putea face, atunci Bill Gates va veni pe turnantă cu vaccinul. Ăla de-ți bagă direct cipul sub piele.

Cert este că în orice teorie de acest gen, omul nostru este absolut sigur că cineva din cer sau de pe pământ vrea să-l controleze, să-i afle gândurile, să-l manipuleze, să-l cipeze. Pe el, extrem de importantul Om. Un neica-nimeni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Acum 4 ani

Subiecte scrise pt idioti. Omul e liber sa decida in ceea ce priveste drepturile lui.Este bine sa ramana asa.Nu ne nastem sclavii nimanui, mai ales a unor portari, de ce sa ne facem singuri sclavi unor subiecte fara sens, fara studii si cercetari? Masmedia de astazi este sursa de minciuni si manipulari. Lasati-va de jurnalism daca nu cercetati efectele unor drame din prostie pe termen lung. Scrieti doar de umplutura. Asa e si cultura romanului,umplutura fara rost.Romanii nu mai stii ce este, ce inseamna un adevar si un fals.Ce efecte are unul si altul in viata.Rusine jurnalisti!
Raspunde

Ninel

Acum 4 ani

Fiind multi dintre noi niste "jenii", cum sa vina altii sa ne monitorizeze si sa fure informatii prin tot felul de metode?
Raspunde

Ovidiu Neculaie

Acum 4 ani

Teoriile conspirationiste au fost si intotdeauna vor fi prezente. Toate marile descoperiri ale lumii au fost subiectul principal ale unor teorii similare cu cel conform caruia pamantul este plat. Omul atunci cand nu cunoaste ceva tinde sa ii fie teama.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus