Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Coronavirus, Sibiu. 152 de cazuri noi, în această lună. Peste 1500 de teste

Coronavirus, Sibiu. 152 de cazuri noi, în această lună. Peste 1500 de teste

Doar două cazuri noi de Covid-19 s-au identificat ieri, în județul Sibiu, în urma testării a 92 de persoane. În total, în luna mai au fost depistați pozitiv 152 de sibieni și s-au realizat 1.513 teste. Față de luna trecută, raportul dintre numărul de teste și cazurile identificate s-a îmbunătățit. Astfel, la 9,95 de teste a fost identificat un sibian pozitiv. Luna trecută, erau identificate 285 de persoane ca purtătoare a noului coronavirus în județ, în urma efectuării a 1.862 de teste, raportul fiind de 6,53. În analiza acestor cifre trebuie avut însă în vedere faptul că pentru fiecare pacient descoperit ca fiind purtător al noului coronavirus se fac până la 10 teste. În plus, din datele prezentate de Prefectura Sibiu lipsesc testele care sunt făcute personalului medical.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3772 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 459 de persoane confirmate pozitiv, dintre care 431 adulți și 28 copii, și 1936 de persoane confirmate negativ.  Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 269 de persoane, iar 38 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Andu

Acum 2 ani

Se observa ca virusul vietii e pe duca. Nu mai stiti cum sa faceti sa para mai mari cifrele, acum adunam pe toata luna :)) Doua doua noi cazuri, intra in depresie facatorii de vaccinuri ca nu mai au populatie panicata. Da no, e foarte bine ca uite de cand cu Corona au disparut complet gripele..
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Cum zicea CTP , inteligent asimptomatic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus