Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Jandarmeria Română: Declarația pe propria răspundere pentru deplasarea între localități poate fi scrisă și de mână

Jandarmeria Română: Declarația pe propria răspundere pentru deplasarea între localități poate fi scrisă și de mână

Reprezentanții Jandarmeriei Române reamintesc faptul că declaraţia pe propria răspundere necesară pentru justificarea deplasării între localităţi poate fi scrisă şi de mână, cu respectarea elementelor din formularul tip dat publicităţii.

"Declarația pe propria răspundere necesară pentru justificarea deplasării între localități poate fi scrisă și de mână, cu respectarea elementelor din formularul tip dat publicității. În cazul în care o nouă deplasare respectă același traseu menționat în declarația pe propria răspundere, atunci aceasta poate fi refolosită și în alte zile, tăind cu o linie data precizată inițial și completând noua dată aferentă zilei în care are loc deplasarea", se arată pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române.

Declaratie-proprie-raspundere-stare-de-alerta

Sibiul are Zonă Metropolitană. Sibienii din 23 de localități se pot deplasa fără adeverințe

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a stabilit prin Hotărârea 23/15.05.2020, privind declararea Zonei Metropolitane Sibiu că localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Cristian, Gura Râului, Orlat, Poplaca, Rășinari, Roșia, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică, Sadu, Râu Sadului, Loamneș, Slimnic, Vurpăr, Racovița, Turnu Roșu și Boița fac parte din Zona Metropolitană Sibiu. În felul acesta, cetățenii din aceste localități se pot deplasa în interiorul Zonei Metropolitane, fără a avea nevoie de o adeverință.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ION

Acum 3 ani

...ati crezut ca o scriem cu piciorul ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus