Emisiunea de astăzi prezintă ce măsuri ar trebui să adoptați, ca proprietari de unități de cazare ori de restaurante, pentru a putea depăși cu bine aceste vremuri, greu încercate. În această emisiune sunt propuse soluții pentru proprietarii unităților de cazare, a restaurantelor, dar și pentru clienții acestora. "Din punctul meu de vedere, instituțiile statului au greșit făcând public care sunt unitățile de cazare intrate în programul de închiriere pentru persoane aflate în carantină", spune Faraon.
Programul "contact zero", soluții software și echipamente HORECA de ultimă generație, costuri de implementare, dar și beneficiile unor astfel de standardizări, toate putând fi soluții pentru planul de continuitate al afacerii, dar și măsuri de prevenție care pun la adăpost angajații ori clienții acestui domeniu. Despre toate aceste măsuri, dar și despre comportamentul clienților și angajaților din domeniul HORECA, în contextul COVID 19, puteți afla urmărind emisiunea "INFOBiz cu Ciprian FARAON".
https://youtu.be/5wTwAxyuY7U
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Sibiu , emisiune , infobiz
Vizualizari: 1990
Ultimele comentarii
Acum 3 ore
Jean
Acum 3 ore
Un sibian
Acum 4 ore
Un sibian
Acum 4 ore
Anomis
Acum 6 ore
Dth