Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

"INFOBiz cu Ciprian FARAON" - tema săptămânii: relansarea domeniului HORECA

Emisiunea de astăzi prezintă ce măsuri ar trebui să adoptați, ca proprietari de unități de cazare ori de restaurante, pentru a putea depăși cu bine aceste vremuri, greu încercate. În această emisiune sunt propuse soluții pentru proprietarii unităților de cazare, a restaurantelor, dar și pentru clienții acestora. "Din punctul meu de vedere, instituțiile statului au greșit făcând public care sunt unitățile de cazare intrate în programul de închiriere pentru persoane aflate în carantină", spune Faraon.

Programul "contact zero", soluții software și echipamente HORECA de ultimă generație, costuri de implementare, dar și beneficiile unor astfel de standardizări, toate putând fi soluții pentru planul de continuitate al afacerii, dar și măsuri de prevenție care pun la adăpost angajații ori clienții acestui domeniu. Despre toate aceste măsuri, dar și despre comportamentul clienților și angajaților din domeniul HORECA, în contextul COVID 19, puteți afla urmărind emisiunea "INFOBiz cu Ciprian FARAON".

https://youtu.be/5wTwAxyuY7U

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1918

Comentarii

3 comentarii

///

Acum 3 ani

Sanatatea, firmele mari unde lucreaza mii de oameni, invatamantul, apoi HORECA.
Raspunde

antreprenor mic

Acum 3 ani

foarte bine sunt venite aceste clarificari pe intelesul tuturor , felicitari Domnului Faraon pentru implicare. Este un exemplu pentru noi toti de implicare sociala si pentru a ne implica pentru a incuraja consumul local si national.
Raspunde

cap limpede

Acum 3 ani

"... pentru a ne implica pentru a incuraja ....". De asemenea, PENTRU a stopa macelarirea limbii romane!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus