Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

11 persoane din sistemul de sănătate sibian sunt încă internate după ce au fost testate pozitiv cu SARS CoV-2

11 persoane din sistemul de sănătate sibian sunt încă internate după ce au fost testate pozitiv cu SARS CoV-2

Potrivit autorităților, un număr de 11 persoane mai sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. Este vorba despre șapte persoane din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu, două persoane din cadrul UPU SCJU Sibiu o persoană din cadrul Synevo și o persoană din cadrul Centrului Stomatologic

De la începutul pandemiei, până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 80 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 69 au fost declarate vindecate și externate. Cele 11 persoane care sunt confirmate pozitiv sunt internate în cadrul Spitalului Județean din Sibiu.

„Conform ultimelor date oferite de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de 11 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. De la începutul pandemiei, până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 80 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 69 au fost declarate vindecate și externate. Cele 11 persoane care sunt confirmate pozitiv și internate în cadrul SCJU Sibiu, provin din următoarele unități medico-sanitare: 7 din cadrul SCJU Sibiu, 2 din cadrul UPU SCJU Sibiu, 1 din cadrul Synevo și 1 din cadrul Centrului Stomatologic”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus