Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

Carmen Chindriș, președinta Asociației Sus Inima, finalistă la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu. „Sunt cu lacrimi în ochi”

Carmen Chindriș, președinta Asociației Sus Inima, finalistă la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu. „Sunt cu lacrimi în ochi”

Carmen Chindriș, președintele Asociației Sus Inima din Sibiu, este finalistă la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu, dedicată tinerilor care contribuie activ la dezvoltarea societății.

Sibianca este una din cei cinci finaliști care vor fi votați de public. Marele câștigător va fi anunțat duminică, 14 iunie, dată până la care puteți intra pe site-ul fundației Alexandrion să vă alegeți favoritul. Marele premiu în valoare de 12.000 de euro va permite câștigătorului să investească în cursuri de perfecționare sau în proiectul său cu impact pentru societate.

„Am 24 de ore de când sunt cu lacrimi în ochi. Oamenii aceștia faini care au crescut de la 0 Asociația Sus Inima ne dau în continuare votul de încredere, de această dată în Gala Premiilor Matei Brâncoveanu, și ne fac mai puternici. Asta înseamnă că s-au văzut eforturile și rezultatele din ultimul an. A fost o perioadă complicată, pentru noi, ca peste tot. Toate eforturile comunității au mers către urgențe, respectiv spitale și echipamente. A fost o mobilizare extraordinară. Dar, pacienții oncologici au nevoie constantă de sprijin și noi, echipa Sus Inima, vom face tot ce ține de noi să oferim tot ce se poate: să continuăm ce am început și să dezvoltăm, ținând cont de nevoile noi. Până putem veni cu detalii despre serviciile noi pe care le vom oferi, vă mulțumesc, oameni dragi, că ne sustineți”, spune Carmen Chindriș.

magazinul de fapte bune (20)

Carmen a înființat, alături de preotul Constantin Necula și Marieluise Knobloch o organizație de caritate nonguvernamentală, care susține persoanele afectate de cancer, atât cele diagnosticate, cât și pe familiile și îngrijitorii lor. De serviciile acestui centru pot beneficia toți cei care vor avea nevoie de ajutorul centrului, indiferent dacă sunt din Sibiu sau alte județe din România. În plus, din momentul aflării diagnosticului, în timpul tratamentului și ulterior se oferă pacienților care nu domiciliază în Sibiu, dar care urmează un tratament radioterapeutic în Sibiu, posibilitatea de a fi cazați în spațiul „Casa Sus Inima”.

Mai multe despre asociație puteți afla de aici: Grupuri de suport la Sibiu, pentru cei afectați de cancer. „Am creat o comunitate”

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ELENA ANGELA VOICU

Acum 1 an

VOTEZ
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus