Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Ministrul Transporturilor:  Când toți au vorbit de Sibiu-Pitești, au vorbit. Noi am vorbit și în câteva luni am început lucrările”

Ministrul Transporturilor:  Când toți au vorbit de Sibiu-Pitești, au vorbit. Noi am vorbit și în câteva luni am început lucrările”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, în direct la Digi24, că în acest an aproximativ 80 de kilometri de autostradă vor fi dați în folosință. Ministrul a enumerat șantierele unde lucrările sunt aproape de finalizare și a vorbit despre proiectele de infrastructură care vor fi începute în acest an, printre care și austostrada Sibiu-Pitești. "Semnăm pentru tronsonul 4 Sibiu-Pitești.  Când toți au vorbit de Sibiu-Pitești, au vorbit. Noi am vorbit și în câteva luni am început lucrările”, a spus Bode.

„Avem 164 de km de șantiere deschise în acest moment pe autostrăzi si drumuri expres. Suntem foarte avansați cu 41 de kilometri Sebeș-Turda, aproape 90% progres fizic. Mă aștept ca cei 41 de km să fie finalizați și dați în trafic în acest an; 17 kilometri pe Autostrada Transilvania, Iernut-Chețani. Sigur, vom realiza și descăracarea de la Chețani și putem vorbi și de darea în trafic a acestui lot; Biharia-Borș, 6 km finalizați în iulie, iar Centura Bacăului are 80% grad de finalizare. Ma feresc să spun câți kilometri vor fi dați în trafic. Dacă lucrurile merg așa cum au început, avem toate motivele să sperăm că aceste tronsoane vor fi date în trafic”, a declarat ministrul Transporturilor, la digi24.

Lucian Bode a precizat că în acest an vor începe lucrările la mai multe tronsoane pe autostrada Transilvania, dar și pe autostrada Sibiu-Pitești.

„Vom începe lucrările la alți 8 kilometri din Autostradă Transivlania și la Centura Bucuresti, și vom semna în luna iunie pentru cele 2 tronsoane de pe Craiova-Pitești (3 și 4). Semnăm contractele dacă nu avem contestații. Semnăm pentru tronsonul 4 Sibiu-Pitești, îmi doresc să semnăm și pentru 3 tronsoane pe Autostrada Transilvania și să aducem proiectele de pe zona Moldovei la un stadiu de maturitate. Noi am înregistrat evoluții concrete. Când toți au vorbit de Sibiu-Pitești, au vorbit. Noi am vorbit și în câteva luni am început lucrările”, a mai declarat Bode.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Robert

Acum 2 ani

Mai mincinosule lucrarile au inceput pe vremea PSD. Chiar atat de mult tupeu de mincinos ai? Cat de nenorocit poti sa fii sa minti in halul asta. Te poate verifica oricine. Si orice prost stie ca oriunde in lume, nu te poti apuca de lucrari in 2-3 luni ca doar nu iti asfaltezi tie in curte. Doamne cat tupeu mincinos la PNL! Atat de prosti ii cred pnlistii pe sibieni ?
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Tu esti mincinosul. Autorizatia de constructie a fost emisa la inceputul lui martie , deci ce lucrari au inceput pe vremea psd? Aaa da , au batut niste tarusi pe unde va trece autostrada , deci au inceput lucrarile! https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/a-fost-emisa-autorizatia-de-construire-pentru-sectiunea-1-a-autostrazii-sibiu-pitesti-1273006
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cetățean vigilent

Acum 2 ani

Ce tot va lăudați când totul v-a fost lăsat pe tava de psd
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Da , da , in 30 de ani psd-ul n-a reusit decat sa lase totul pe tava pnl-ului!
Raspunde

Anonim

Acum 2 ani

Mi se pare foarte interesant ca toti de aici se cearta pe ce au facut/nu au facut PSD sau PNL, dar oare acesti oamenii de ce nu vad si alta alternativa inafara de PSD sau PNL? de 30 de ani incoace nu stiu sa voteze decat aceste vesnice 2 partide.... trist dar adevarat...
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Și ce să voteze, USR? Păi ăia sunt copii ale celor două partide. Mai bine votezi originalul! Alte partide sunt tot copii. Mai bine votăm PNL decât partide rusești sau proruse.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus