Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Șase cazuri noi de Covid-2, semnalate în Sibiu

Șase cazuri noi de Covid-2, semnalate în Sibiu

Ieri au fost diagnosticați cu noul coronavirus șase sibieni, după o perioadă de cinci zile în care numărul minim a fost doi, iar cel maxim de cinci. În 20 mai nu a fost semnalat niciun caz nou, în 21 – 5, în 22 – 4, în 23 – 4, în 24 – 2.

Conform unei informări remise de Prefectura Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 491 de persoane, dintre care 461 adulți și 30 copii. Până azi au fost declarate vindecate și externate 362 de persoane, iar 39 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Ieri au fost externate șapte persoane, fiind considerate vindecate de Covid-19.

1689 de persoane se află în izolare, în timp ce 49 persoane se află în carantină. Numărul testelor nu mai este prezentat de instituțiile sibiene, nemaiexistând un control al numerelor de teste efectuate în sistem publi și în sistem privat.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 37 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 112 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alzara 1918

Acum 1 an

Suntem sănătoși la cap ? Cum sa nu poți tine evidentța analizelor “ pentru ca sunt la privat “? Raportarea e una , finanțarea e alta !Organizare de ... Dacă “ privatul “ diagnostichează COVID -19 nu Raportează ? Nu internează ? Cum e cu “ zădărnicirea etc.? Toată lumea medicală Raportează la DSP - reprezentantul MS in teritoriu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus