Joi,
07.12.2023
Partial Noros
Acum
1°C

470.000 de măști urmează să ajungă Sibiu. Prima tranșă de la 1 iunie

470.000 de măști urmează să ajungă Sibiu. Prima tranșă de la 1 iunie

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJ) urmează să primească de la Ministerul Educației 470.000 de măști care urmează să fie distribuite școlilor, având în vedere că din 2 iunie elevii din ani terminali se întorc la școală. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții inspectoratului, măștile vor ajunge în două tranșe. Prima tranșă, de 270.000 de măști va ajunge la sediul instituției sâmbătă, 30 mai și vor fi distribuite în școli luni, 1 iunie, iar cea de-a doua tranșă va ajunge la Sibiu într-una din zilele săptămânii viitoare.

„Inspectoratul va distribui aceste măști în funcție de numărul de elevi și în funcție de ceea ce au achiziționat directorii până în acest moment”, spune prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi seară, la începutul şedinţei de Guvern, că vineri începe distribuţia măştilor către inspectoratele şcolare. Măştile sunt necesare pentru elevii care vin la pregătirea pentru examenul de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională, începând cu data de 2 iunie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus