Duminică,
13.06.2021
Innorat
Acum
16°C

Video. Iohannis, mesaj pentru copii: Știu cât de greu v-a fost în aceste luni

Video. Iohannis, mesaj pentru copii: Știu cât de greu v-a fost în aceste luni

Președintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj de 1 iunie, în care le-a mulțumit copiilor pentru efortul făcut în perioada pandemiei și le-a transmis celor care se pregătesc pentru examenele naționale „succes”.

"Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.

Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii", transmite președintele. 

Klaus Iohannis le urează succes celor care vor susține examenele naționale și le cere tuturor copiilor să fie aliați în lupta contra coronavirusului.

"Celor care veți susține în curând examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, vă doresc mult succes! Anul acesta, condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine!

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre.

Dragi copii,

Prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă!

La mulți ani cu multe bucurii!"

Vizualizari: 693

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus