Miercuri,
14.04.2021
Innorat
Acum
3°C

Proprietarul mall-urilor din Sibiu și Șelimbăr: Suntem pregătiți să deschidem

Proprietarul mall-urilor din Sibiu și Șelimbăr: Suntem pregătiți să deschidem

Reprezentanții NEPI Rockcastle, proprietarul mall-urilor din Sibiu și Șelimbăr, spun că sunt sunt pregătiți de redeschidere.

Până în prezent, pierderile însumate de mall-urile din România din cauza pandemiei de coronavirus au fost evaluate la

„NEPI Rockcastle este pregătit să redeschidă în orice moment cele 19 centre comerciale din ţară. Urmărim cu atenţie toate recomandările autorităţilor şi aşteptăm, alături de toţi partenerii noştri comerciali, reluarea activităţii economice respectând toate măsurile necesare“, a spus Marius Barbu, Asset Director NEPI Rockcastle, citat de zf.ro. NEPI deţine printre altele mallurile Promenada Sibiu sau Shopping City.

În vederea deschiderii reprezentatul NEPI estimează investiții de până în două milioane de euro, astfel încât vizitatorii și clienții să beneficieze de măsuri de siguranță.

Vizualizari: 4011

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Proprietarii Lui peste prajit

Acum 10 luni

Proprietari, cum suna :) In romania tot prostu e proprietar de 10 case, 10 ap, pamant etc O tara plina de proprietari, care habar n-au ce presupune acest termen!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus