Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Anunț finalizare proiect ”Achizitie echipamente pentru extinderea activitatii in cadrul societatii TOTAL DENT SRL”

Anunț finalizare proiect ”Achizitie echipamente pentru extinderea activitatii in cadrul societatii TOTAL DENT SRL”

ANUNȚ DE PRESĂ

Municipiul Sibiu, 3 iunie

Anunț finalizare proiect ”Achizitie echipamente pentru extinderea activitatii in cadrul societatii TOTAL DENT SRL”

TOTAL DENT SRL anunţă finalizarea activităţilor proiectului “Achizitie echipamente pentru extinderea activitatii in cadrul societatii TOTAL DENT SRL“ Cod SMIS 115938, finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 : “Sprijinirea creării și extinderea capacitătilor avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. Contractul de finanțare Nr. 2542/11.07.2018, a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Centru de către Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru în calitate de Organism Intermediar. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.04.2017– 30.06.2020 și are o valoare totală de 1.969.007,62 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 1.408.998,49 lei, din care 1.197.648,72 lei din FEDR. Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national – 211.349,77 lei.   

Obiectivul principal al proiectului il constituie imbunatatirea competitivitatii intreprinderii TOTAL DENT SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul serviciilor stomatologice prin extinderea capacitatii unei unitati existente.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Extinderea capacitatii unei unitati existente prin:

- Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru, echipamente informatice, birotica specifice activitatii serviciilor stomatologice

- Achizitionarea unor programe informatice specifice activitatii de prestare servicii stomatologice

  1. Derularea de activitati specifice prioritatii de investitie in vederea dezvoltarii capacitatii intreprinderii de a isi dezvolta si mentine avantajul competitiv:

- Implementarea procesului de certificare a sistemului de management al calitatii (ISO 9001)

- Participarea, in calitate de expozant, la un targ de profil

  1. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin:

- Retehnologizarea / achizitionarea echipamentelor mai eficiente energetic si optimizarea procedurilor de lucru prin achizitionarea unor echipamente noi, performante si mai eficiente energetic

- Angajarea de persoane din urmatoarele categorii defavorizate: „varsta de peste 50 de ani”

- Includerea persoanelor de sex feminin atat in echipa de management si implementare a proiectului cat si in echipa de operare a investitiei.

Indicatori prestabiliti de rezultat: intreprindere sprijinita 1, societate care primeste grant 1,  Investitii private combinate cu sprijinul public pentru întreprinderi (grant) 560,009.13 LEI

Indicatori suplimentari de rezultat: prin proiect societatea a angajat o persoana apartinand uneia din urmatoarele categorii de grupuri defavorizate: „are varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani

Impactul investitiei asupra regiunii: crearea de noi locuri de munca, prin angajarea unei persoane din categoria defavorizate.

Rezultatele proiectului:

  1. Dotarea cu active (numar):

- corporale: 40 echipamente tehnologice

- necorporale 12 licente si programe informatice

  1. Activitati specifice prioritatii de investitie derulate:

- 1 sistem de management certificat

- 1 participare, in calitate de expozant, la targuri de profil

Date de contact beneficiar:

Razvan-Catalin Vintila, Administrator

Adresa:  Municipiul Sibiu, România, Str. Rennes, nr. 2, judetul Sibiu, cod postal 550006

Telefon/Mail: 0269/214.404/ [email protected] ; [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: anunt , proiect

Vizualizari: 2086

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus