Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

S-a deschis terasa Carpentiere Arena: Valea Ștezii mai frumoasă ca oricând

S-a deschis terasa Carpentiere Arena: Valea Ștezii mai frumoasă ca oricând

Odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Carpentiere Arena de pe Valea Ștezii a redeschis terasa, una dintre cele mai frumoase din zona Sibiului.

Cu priveliște asupra Văii Ștezii și a munților împăduriți, terasa oferă o sută de locuri care respectă toate cerințele impuse de statul român pentru a preveni extinderea infecțiilor. La aceasta se adaugă aerul curat cu aromă de brad și liniștea desăvârșită. Carpentiere Arena se află la câteva minute de Rășinari, înspre Păltiniș, pe partea dreaptă a drumului.

Sibienii care asociază Valea Ștezii cu grătarele în aer liber trebuie să știe că la Carpentiere Arena i se oferă posibilitatea oricui îi trece pragul să se bucure de o gamă largă de delicatese cu specific local, inclusiv preparate la ceaun, grill sau chiar la proțap. Totul se prepară pe loc și este proaspăt, cu ingrediente de calitate.

”Ne-am propus de la bun început să lucrăm cu cât mai mulți producători locali și avem legate numeroase parteneriate atât aici în Rășinari cât și în alte localități din Mărginime. Carnea de oaie, spre exemplu, o luăm de la o stână izolată de la Miercurea Sibiului, brânza pentru bulzul tradițional de la Rășinari, ceafa de porc vine de la Bazna și virșli de la Gura Râului”, a explicat managerul Carpentiere, Horațiu Boca.

În afara mâncărurilor alese și a priveliștii unice, vizitatorii Carpentiere pot alege din diferite modalități de petrecere a timpului liber, gazdele oferindu-le ocazia de a merge în drumeții, de a închiria biciclete electrice în viitorul apropiat sau pur și simplu de a se bucura de muzica live din fiecare sfârșit de săptămână.

”Îi invităm pe sibieni și turiști să descopere ospitalitatea autentică din Mărginimea Sibiului, relaxându-se în aer liber și bucurându-se de cele mai bune preparate cu ingredinte locale”, mai spune managerul Horațiu Boca.

Carpentiere Arena este deschis zilnic, între orele 12:00 – 23:00. Mai multe detalii și rezervări găsiți pe site-ul carpentiere-arena.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6295

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus