Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Curs festiv surpriză pentru absolvenții de clasa a VIII-a de la o școală din Rășinari

Curs festiv surpriză pentru absolvenții de clasa a VIII-a de la o școală din Rășinari

Profesorii și directorul Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu” din Rășinari au organizat un curs festiv surpriză pentru cei 18 absolvenți de clasa a VIII-a și pentru părinții lor. Toți acești elevi au promovat cu brio și urmează ca în câteva zile să susțină examenul de Evaluare Națională.

La cursul festiv au participat toți absolvenții, o parte dintre părinți, profesorii, Carmen Olteanu, directorul școlii și Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

„Totul a fost plănuit în mare taină față de absolvenți și de părinții lor, cu atât mai mult cu cât așteptam ca d-na ministru să spună da, se pot face evenimente în aer liber. Nu puteam planifica niciun eveniment fără să știm dacă este permis sau nu. Când a fost o certitudine, am decis să organizăm cursul festiv în aer liber, cu atât mai mult cu cât suntem tare mândri de livada școlii noastre. Le-am realizat un banner, ceea ce până acum nu mai făcusem altor generații, care i-a așteptat aseară în grădina școlii”, Ileana Damean, prof. de matematică, în cadrul școlii.

Participanții spun că a fost o atmosferă extraordinară. Șeful de promoție a predat cheia reprezentantului clasei a VII-a, iar elevii au primit în dar propriul lor site.

„Site-ul a fost cadoul meu pentru ei. Au primit user și parolă și trebuie să-l păstreze până la întâlnirea de 10 ani”, mai spune Ileana Damean.

Primarul din Rășinari le-a vorbit elevilor despre provocarea prin care au trecut menționând izolarea din pandemie și distanțarea socială, despre faptul că sunt acum mai maturi și mai înțelepți, le-a urat succes la examenele naționale și în drumul pe care l-au ales să-l urmeze.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus