Sâmbătă,
24.10.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Curs festiv surpriză pentru absolvenții de clasa a VIII-a de la o școală din Rășinari

10 Iunie 2020 18:32

Curs festiv surpriză pentru absolvenții de clasa a VIII-a de la o școală din Rășinari

Profesorii și directorul Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu” din Rășinari au organizat un curs festiv surpriză pentru cei 18 absolvenți de clasa a VIII-a și pentru părinții lor. Toți acești elevi au promovat cu brio și urmează ca în câteva zile să susțină examenul de Evaluare Națională.

La cursul festiv au participat toți absolvenții, o parte dintre părinți, profesorii, Carmen Olteanu, directorul școlii și Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

„Totul a fost plănuit în mare taină față de absolvenți și de părinții lor, cu atât mai mult cu cât așteptam ca d-na ministru să spună da, se pot face evenimente în aer liber. Nu puteam planifica niciun eveniment fără să știm dacă este permis sau nu. Când a fost o certitudine, am decis să organizăm cursul festiv în aer liber, cu atât mai mult cu cât suntem tare mândri de livada școlii noastre. Le-am realizat un banner, ceea ce până acum nu mai făcusem altor generații, care i-a așteptat aseară în grădina școlii”, Ileana Damean, prof. de matematică, în cadrul școlii.

Participanții spun că a fost o atmosferă extraordinară. Șeful de promoție a predat cheia reprezentantului clasei a VII-a, iar elevii au primit în dar propriul lor site.

„Site-ul a fost cadoul meu pentru ei. Au primit user și parolă și trebuie să-l păstreze până la întâlnirea de 10 ani”, mai spune Ileana Damean.

Primarul din Rășinari le-a vorbit elevilor despre provocarea prin care au trecut menționând izolarea din pandemie și distanțarea socială, despre faptul că sunt acum mai maturi și mai înțelepți, le-a urat succes la examenele naționale și în drumul pe care l-au ales să-l urmeze.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus